085 30 36 821 info@gietvloergarant.nl

Waterdicht beton storten in Haarlem

Duurzaam design
Naadloze vloeren
Voordelige prijsgarantie

U bent bij Gietvloer Garant op de juiste plaats om waterdicht beton te laten storten in de omgeving van Haarlem en Alkmaar. Onze experts houden rekening met de ondergrond en de unieke afmetingen van de ruimte. Hiermee zorgen we ervoor dat uw vloer in optimale staat verkeert en jarenlang meegaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een gratis offerte aan.

Onze experts helpen u waterdicht beton te storten

Wilt u waterdicht beton laten storten, bijvoorbeeld in uw nieuwe badkamer? Onze vakmensen helpen u met plezier door een gietvloer aan te leggen. U vindt bij ons diverse waterdichte en naadloze betonvarianten. Ons polybeton is bijvoorbeeld erg geschikt voor gebruik in uw badkamer. Dit materiaal heeft geen kieren en voegen waar water in kan sijpelen. Daarnaast kunt bij ons terecht voor Beton Ciré stuc. Ook dit materiaal is waterdicht en erg geschikt voor gebruik in uw badkamer. Werkt u op een vochtige werkplek, bijvoorbeeld in de industrie? Dan kunt u bij ons ook een waterdichte vloer laten aanleggen. U kunt bijvoorbeeld een epoxy gietvloer laten gieten.

Pu Gietvloer

Vraag een offerte aan voor uw waterdichte vloer

Ontdek onze mogelijkheden en vraag een offerte aan om waterdicht beton te laten storten. Wilt u meer weten over onze materialen en onze verschillende kleuren? Bereik ons telefonisch via 085 30 36 821 of stuur ons gerust een bericht via ons contactformulier. Onze experts helpen u met plezier te vinden wat u zoekt.

bezoekadres

Tappersweg 13
2031 ET Haarlem

}

Openingstijden

Wij zijn geopend voor bezoek
ma t/m vr 10.00 – 16.00

085 – 303 6821

Contactformulier

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Gietvloer Garant logo

085 - 303 6821

Gietvloer Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2022 Gietvloer Garant | Algemene voorwaarden