Vloerverwarming

U kunt ook bij ons terecht voor de vloerverwarming.

In samenwerking met onze partner kunnen wij iedere vloerverwarming leveren die geschikt zijn voor onze Gietvloeren. U heeft een cement dekvloer of een houten ondergrond, wij kunnen er voor zorgen dat de juiste vloerverwarming geïnstalleerd kan worden.

vloerverwarming Gietvloer Garant Haarlem

Zandcement dekvloer of anhydriet vloer

De installateurs starten met frezen in de vloer en plaatsen de flexibele leidingen.

De pomp van de installatie zal worden aangesloten en geplaatst in een trapkast of technische ruimte. Het systeem zal worden getest, zodat wij zeker weten dat alles in orde is.

Hierna zullen wij de geulen van de vloerverwarming dichtzetten met een cementmortel en de vloer wordt geëgaliseerd. De vloer staat nu klaar en is geschikt voor het aanbrengen van onze Gietvloeren.

Houten ondervloer

U heeft een oude woning en er is geen cement dekvloer ?

Wanneer u kiest voor deze installatietechniek, dan worden er over de gehele ondervloer Fermacell-vloerplaten met een hoogte van 25 millimeter gelegd. In deze platen worden sleuven gefreesd van ongeveer 17 millimeter diep en daarna worden in deze sleuven vloerverwarmingsbuizen met een diameter van 14 millimeter bevestigd. Nadat de buizen gelegd zijn, worden de gemaakte sleuven dichtgezet met een hoogwaardige reparatiemortel voor Fermacell-platen.

Vloerverwarming

Bij deze systemen worden de verwarmingsbuizen in een slakkenhuispatroon gelegd, zodat de vloer gelijkmatig opwarmt. Doordat de buizen van het systeem vrijwel direct onder de vloerafwerking liggen, zal er een snelle opwarming van de vloer plaatsvinden en dit zal u optimaal comfort en gebruiksgemak bieden

Lagere energiekosten

U hebt er profijt van dat Gietvloer Garant twee belangrijke expertises onder één dak heeft. U koopt bij ons de best denkbare combinatie van vloerverwarming en vloerafwerking. Daarmee verhoogt u uw woongenot en beperkt u de energiekosten. Want waar een radiator behaaglijke warmte geeft bij een watertemperatuur van 80°C, doet vloerverwarming dat al bij een watertemperatuur vanaf 30°C. Dat merkt u direct aan uw energiejaarafrekening.

Wilt U meer informatie over een vloerverwarming in combinatie met een gietvloer? Neem dan even contact op en kom langs bij ons in de showroom.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Vloerverwamring is er in diverse soorten en kwaliteiten. Welke wensen heeft u bijvoorbeeld qua kleur en hoe groot zijn de ruimten die u van een vloerverwarming wilt voorzien? Door het aanvragen van een vloerverwarming offerte ontdekt u de prijs die past bij de wensen voor uw vloer.

CONTACT INFO

Gietvloer Garant B.V.

Tappersweg 13, 2031 ET, Haarlem

Tel.  085 30 36 821

info@gietvloergarant.nl
www.gietvloergarant.nl

TOP