085 30 36 821 info@gietvloergarant.nl

Uw PU-gietvloer gieten in Haarlem

U kunt bij Gietvloer Garant terecht om uw PU-gietvloer professioneel te laten gieten in Haarlem en omstreken. Deze vloeren groeien in populariteit. Waar voorheen vaak gekozen werd voor vloerbedekking of een houten vloer, wordt steeds meer gekozen voor een gietvloer. Het bijzondere aan deze hoogwaardige kunststof vloer is dat deze niet gelegd, maar gegoten wordt. Garant Gietvloeren zijn geluiddempend, kras- en vochtbestendig, kleurecht en slijtvast. Ook als u bijvoorbeeld kinderen heeft, hoeft u dus niet meer te schrikken als zij een glas drinken per ongeluk van tafel stoten. Onze PU Gietvloeren zijn 100 % waterdicht, dus ook geschikt voor in de douche.

Een mono PU-gietvloer laten gieten in en nabij Haarlem

Een mono gietvloer wordt geleverd op basis van uw favoriete kleur en bestaat uit één kleur. Een mono gietvloer wordt geleverd op basis van uw favoriete kleur en bestaat uit één kleur. Deze kleur is puur en geeft een open gevoel aan een ruimte. Wilt u een rustige en natuurlijke uitstraling in uw interieur? Dan laat u bijvoorbeeld een effen beige gietvloer gieten. Deze PU (Polyurethaan) gietvloer wordt gemaakt van hoogwaardig elastisch kunststof en onze experts gieten deze vloer eenvoudig in uw woning. De mono gietvloer is naadloos en geeft een prettig gevoel wanneer u of de kinderen met blote voeten lopen.

Projecten Gietvloer Garant
PU gietvloer

Creëer een industriële look met een betonlook gietvloer

U kunt deze hoogwaardige PU-gietvloer, gemaakt van elastische kunststof, laten gieten door onze vakmensen. Deze betonlook gietvloer wordt geleverd op basis van twee kleuren die met elkaar gemengd worden. Kies met deze betonlook PU-gietvloer voor een natuurlijke uitstraling of juist voor een levendige look. Deze gietvloer lijkt op naadloos beton en geeft tevens een warm gevoel qua gebruik en uitstraling. De betonlook gietvloeren zijn in meer dan 100 kleuren leverbaar! De PU-gietvloeren van ons bedrijf kennen verschillende prettige eigenschappen, zoals:

 • Kleurecht en UV bestendig;
 • Geluiddempend;
 • Geschikt voor vloerverwarming;
 • Elastisch;
 • Slijtvastheid;
 • Duurzaam;
 • Leverbaar in alle kleuren;
 • Naadloos;
 • Goed te onderhouden;
 • Vloeistofdicht;
 • Warm.
mono gietvloer
mono gietvloer

Eigenschappen van een Garant Gietvloer

P

Kleurecht en UV bestendig

P

Geluiddempend

P

Elastisch

P

Slijtvastheid

P

Duurzaam

P

Leverbaar in alle kleuren

P

Naadloos

P

Goed te onderhouden

P

Kleurecht en UV bestendig

P

Vloeistofdicht

PU Gietvloer
PU Gietvloer
PU Gietvloer
PU Gietvloer
PU Gietvloer
PU Gietvloer

Op welke ondergronden kunt u een PU-gietvloer laten gieten?

Om te achterhalen of u een PU-gietvloer kunt laten gieten in uw ruimte, is het belangrijk om te weten wat de ondergrond van uw huidige vloer is. Wilt u een gietvloer in een nieuwbouwwoning laten leggen? Dan ligt er of een zandcement dekvloer of een anhydriet dekvloer. Bij de cementdekvloer kunnen wij in principe de vloer zo aanbrengen, maar bij een anhydriet dekvloer moeten wij eerst de dekvloer voorbewerken. Dat heeft te maken met de toplaag van anhydriet waar niets op hecht. Deze zullen wij eerst machinaal moeten afschuren. Dit gaat gepaard met extra kosten. Bestaande woningen hebben meestal een cementdekvloer. De staat van deze ondervloer is meestal wel goed, maar er zal bij opname worden bekeken of er een extra egalisatie nodig is.

Kunnen we een gietvloer aanbrengen in uw woning?

Heeft u een woning gekocht met een tegelvloer en wilt u een PU-gietvloer gieten? Het is niet mogelijk de PU-gietvloer direct over de tegels te gieten, maar we zullen de tegelvloer eerst moeten egaliseren. Heeft uw woning een houten ondergrond? Indien u een houten ondergrond heeft, dan zullen er eerst Fermacell platen op de vloer bevestigd moeten worden. Deze platen dienen dan geëgaliseerd te worden, voordat de uiteindelijke PU-gietvloer gegoten kan worden. Gietvloer Garant kan u adviseren over verschillende gietvloeren en al deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Kleuren

Een Garant Gietvloer is beschikbaar in onderstaande zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren, bestaande uit diverse grijs- en aardetinten. Deze kleuren zijn indicatief en kunnen afwijken.

Zit de gewenste kleur hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Rock
Rauw Red
Putty
Pitch Black
Persian
Pebble
Past Yellow
Olive
Oat
Mud
Mouse
Moss
Mocca
Mey Red
Mauwe
Loam
Lin
Lice Taupe
Lava
Knosse
Indian
Ice
Hippo
Grizzle
Grime
Grain
Gentle
Flake
Elephant
Dutch Grey
Dust
Duhe
Deep
Deep Brown
Dawn
Daw
Cord
Clay
Choco
Caramel
Canvas
Buff
Brownie
Brown
Blush

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Bekijk onze diverse PU-gietvloeren en laat uw vloer in de omgeving van Haarlem gieten door Gietvloer Garant. Welke wensen heeft u bijvoorbeeld qua kleur en hoe groot zijn de ruimten die u van een PU gietvloer wilt voorzien? Vraag eenvoudig een offerte aan en ontdek de prijs van uw gewenste vloer. Heeft u vragen over onze vloeren? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons via 085 30 36 821.

Vloerverwarming Comleet

Vloerverwarming & Gietvloer in 1

Vloerverwarming Garant het juiste bedrijf voor u vloerverwarming. Door de ruime keuze in ons assortiment zijn wij een van grootste aanbieders in diverse soorten vloerverwarming.

Voordeel bij ons is dat wij de vloerverwarming compleet kunnen aanbieden met een zand cement dekvloer en of anhydrietvloer of een Fermacell vloer.

U ontvangt bij ons het beste advies voor uw woning en wij helpen u graag met vragen over het juiste vloerverwarmingssysteem.

vloerverwarming
Gietvloer Garant logo
PU Gietvloer
Vloerverwarming Garant logo

Bekijk de website van Vloerverwarming Garant voor meer mogelijkheden

Gietvloer Garant, dé specialist in onderstaande diensten:

PU Gietvloer

PU Gietvloeren

basebeton

Basebeton

cementgebonden gietvloer

Cementgebonden Gietvloeren

beton cire

Beton Cire

kantoorvloeren

Kantoorvloeren

Vloer coating

Vloer Coating

vloerverwarming

Vloerverwarming

vloerverwarming compleet

Vloerverwarming Compleet

vloerverwarming compleet

PVC Vloeren

Offerte voor uw vloer aanvragen?

Of heeft u een vraag?

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Gietvloer Garant logo

085 – 303 6821

Gietvloer Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 – 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2022 Gietvloer Garant | Algemene voorwaarden