085 30 36 821 info@gietvloergarant.nl

Polybeton in uw badkamer

Duurzaam design
Naadloze vloeren
Voordelige prijsgarantie

Polybeton is erg geschikt voor gebruik in uw badkamer, omdat het vochtbestendig is. Dit materiaal is bovendien naadloos, waardoor er geen vocht of vuil in voegen blijft hangen. Gietvloer Garant voorziet uw badkamer van dit prettige materiaal in de omgeving van Haarlem.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een gratis offerte aan.

Deze voordelen heeft polybeton in uw badkamer

Zijn schimmels een veelvoorkomend probleem in uw badruimte? Met polybeton vermijdt u schimmelgroei in uw badkamer. Polybeton is een naadloze betonvariant, dus er zijn geen kiertjes waar vuil in kan blijven hangen. Wij gebruiken dit beton onder andere voor onze gietvloeren. Behalve dit speciale beton bieden wij ook Basebeton als naadloos materiaal in uw badkamer. Daarnaast vindt u bij ons ook Beton Ciré voor uw badkamer. Deze materialen zijn allen waterdicht, naadloos en gemakkelijk schoon te maken: ideaal voor in uw badkamer.

Pu Gietvloer

Ontdek hoe we uw badkamer opfrissen met hoogwaardig beton

Vraag uw offerte aan en geef uw badkamer een strakke en frisse uitstraling met hoogwaardig polybeton. Ons beton is beschikbaar in diverse kleuren en u vindt bij ons wandafwerking voor uw badkamer in dezelfde mooie kleuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer? Neem contact met ons op via ons contactformulier, bereik ons telefonisch via 085 30 36 821 of stuur ons een e-mail via info@gietvloergarant.nl.

bezoekadres

Tappersweg 13
2031 ET Haarlem

}

Openingstijden

Wij zijn geopend voor bezoek
ma t/m vr 10.00 – 16.00

085 – 303 6821

Contactformulier

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Gietvloer Garant logo

085 - 303 6821

Gietvloer Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2022 Gietvloer Garant | Algemene voorwaarden