Kantoorvloeren

Een kunststof Gietvloer ofwel PU Gietvloer voor uw kantoor?

Gietvloer Garant is specialist in het plaasten van kantoorvloeren en overige bedrijfsvloeren, zoals bedrijfspanden, showrooms en winkels.

Een Gietvloer voor uw kantoor geeft bij binnenkomst direct een mooie uitstraling. Ruimtelijk en minimalistisch, schoon en hygiënisch, slijtvast en makkelijk in onderhoud. De kleur van de PU Gietvloer kunt u samen met onze adviseur in de showroom geheel bepalen aan de hand van de vele stalen die wij hebben staan.

Voor bedrijfspanden die gebruikt worden als magazijn of opslag hebben wij epoxy gietvloeren of epoxy coating vloeren. Deze zijn vloeistofdicht en kunnen zware belasting aan en zijn tweemaal zo sterk als beton, denk aan het rijden van palletwagens en of heftrucks.

Soorten kantoorvloeren en overige bedrijfsvloeren

Er zijn verschillende gietvloeren voor kantoor en overige bedrijfsvloeren.

Voor kantoor gebruiken we de PU Gietvloeren of Epoxy gietvloeren , verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren. Tevens kunnen we deze vloeren ook gieten in een betonlook  hierbij mengen wij 2 kleuren waardoor je een mooie beton uitstraling krijgt.

Voordelen van epoxy gietvloer en epoxy coatings
·         Naadloos
·         Vloeistofdicht
·         Bestand tegen zware belasting
·         Bestand tegen chemicaliën
·         Decoratieve afwerking
·         Technische afwerking

Informeer naar de mogelijkheden bij ons in de showroom

 

Bel voor een afspraak Tel.085 30 36 821

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Garant Basebeton zijn er in diverse soorten en kwaliteiten. Welke wensen heeft u bijvoorbeeld qua kleur en hoe groot zijn de ruimten die u van een Basebeton wilt voorzien? Door het aanvragen van een Basebeton offerte ontdekt u de prijs die past bij de wensen voor uw vloer.

CONTACT INFO

Gietvloer Garant B.V.

Tappersweg 13, 2031 ET, Haarlem

 

Tel.  085 30 36 821

 

info@gietvloergarant.nl
www.gietvloergarant.nl

TOP