085 30 36 821 info@gietvloergarant.nl

Een gietvloer voor uw kantoor

Duurzaam design
Naadloze vloeren
Voordelige prijsgarantie

Bij Gietvloer Garant vindt u een prettige gietvloer voor uw kantoor. Een mooie en hoogwaardige vloer verbetert de uitstraling van uw gehele werkplek. Bij ons bedrijf vindt u vloeren in verschillende kleuren en afwerkingen. U kunt uw vloer volledig aanpassen aan de gewenste uitstraling van uw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een gratis offerte aan.

U vindt bij ons de perfecte gietvloer voor uw kantoor

Gietvloer Garant legt kwaliteitsvloeren voor iedere situatie. Ons bedrijf biedt verschillende kantoorvloeren in de omgeving van Haarlem. Met een hoogwaardige gietvloer zorgt u voor een prettige en unieke uitstraling in uw werkplek. U bepaalt deze uitstraling zelf door één van de vele kleuren van onze PU-gietvloer te kiezen. Zo creëert u bijvoorbeeld een rustige en natuurlijke uitstraling met een beige gietvloer. Onze duurzame gietvloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en gaan jarenlang mee.

Pu Gietvloer

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Bekijk de mogelijkheden van onze gietvloeren en kies de juiste gietvloer voor uw kantoor. Wij leggen onze gietvloeren bij nieuwbouw of op bestaande ondergronden. Heeft u speciale wensen voor de vloer van uw kantoor? Laat het ons weten en neem contact met ons op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via 085 30 36 821. Onze experts helpen u graag te vinden wat u zoekt.

bezoekadres

Tappersweg 13
2031 ET Haarlem

}

Openingstijden

Wij zijn geopend voor bezoek
ma t/m vr 10.00 – 16.00

085 – 303 6821

Contactformulier

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Gietvloer Garant logo

085 - 303 6821

Gietvloer Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2022 Gietvloer Garant | Algemene voorwaarden