085 30 36 821 info@gietvloergarant.nl

Een gietvloer storten

Duurzaam design
Naadloze vloeren
Voordelige prijsgarantie

Laat de specialisten van Gietvloer Garant een hoogwaardige gietvloer storten in uw woning of bedrijf. Onze experts weten precies waar ze op moeten letten bij het gieten van uw gietvloer. Geen ondergrond of afmeting is te moeilijk voor onze ervaren vakmensen. Wij leggen gietvloeren aan bij verschillende particulieren en bedrijven in de omgeving van Haarlem. Onze experts denken graag met u mee bij het vinden van de juiste vloer voor uw ruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een gratis offerte aan.

Onze experts weten precies hoe ze uw gietvloer moeten storten

Wilt u een gietvloer aanleggen bij nieuwbouw? Of juist in een bestaande woning? De specialisten van Gietvloer Garant weten precies hoe ze uw gietvloer moeten storten. Bij het gieten van een gietvloer komt veel kijken. Onze experts houden rekening met de ondergrond waar u de gietvloer op wilt aanleggen, de vochtigheid in de ruimte en nog veel meer. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vloer niet zal scheuren. Wilt u een gietvloer leggen in uw kantoor of op een andere werkplek? We denken graag met u mee en helpen u bij het vinden van de juiste materialen en afwerkingen. Werkt u bijvoorbeeld in een industriële omgeving? Dan raden wij een epoxy gietvloer aan.

Pu Gietvloer

Laat uw gietvloer professioneel gieten door onze experts

Bekijk de diverse kleuren en afwerkingen van onze vloeren en laat uw gietvloer storten door onze experts. U kunt gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Bent u benieuwd hoe we uw gietvloer gieten? Bereik ons telefonisch via 085 30 36 821 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

bezoekadres

Tappersweg 13
2031 ET Haarlem

}

Openingstijden

Wij zijn geopend voor bezoek
ma t/m vr 10.00 – 16.00

085 – 303 6821

Contactformulier

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Gietvloer Garant logo

085 - 303 6821

Gietvloer Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2022 Gietvloer Garant | Algemene voorwaarden