085 30 36 821 info@gietvloergarant.nl

Een gietvloer bij nieuwbouw

Duurzaam design
Naadloze vloeren
Voordelige prijsgarantie

Tijdens het gieten van een gietvloer bij nieuwbouw moet er met verschillende dingen rekening worden gehouden. Vaak bevat de dekvloer nog een vochtpercentage. De experts van Gietvloer Garant komen eerst langs om opname te doen voor de vloer en wij meten of dit geschikt is om te gaan gieten. Onze specialisten. zorgen ervoor dat uw vloer op de juiste manier wordt aangebracht in uw nieuwbouwwoning in de omgeving van Haarlem.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een gratis offerte aan.

Wij brengen uw hoogwaardige gietvloer aan bij nieuwbouw

Bij nieuwbouw wordt uw gietvloer aangebracht op een nieuwe ondervloer. Dit betekent dat de ondervloer vaak nog een hoog vochtpercentage heeft. Als de ondervloer verder droogt nadat we uw gietvloer storten, zorgt dit voor zwakke punten in uw vloer. Onze experts houden rekening met dergelijke factoren in nieuwbouwwoningen en zorgen ervoor dat uw gietvloer op de juiste manier wordt aangebracht. Bij ons vindt u verschillende vloeren die u volledig kunt aanpassen op uw nieuwe interieur. Creëer bijvoorbeeld een stoere, industriële sfeer met een basebeton gietvloer. Dit materiaal is watervast en kan dus ook aangebracht worden in uw badkamer. Voor een natuurlijke uitstraling gebruikt u in uw badkamer Beton Ciré.

Pu Gietvloer

Laat uw nieuwe vloer aanleggen door onze vakmensen

Ontdek de mogelijkheden van een gietvloer bij nieuwbouw en vraag vrijblijvend uw offerte aan. Wilt u meer weten over onze aanpak of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Stuur ons uw vragen in een e-mail via info@gietvloergarant.nl, vul ons contactformulier in of bel ons via 085 30 36 821.

bezoekadres

Tappersweg 13
2031 ET Haarlem

}

Openingstijden

Wij zijn geopend voor bezoek
ma t/m vr 10.00 – 16.00

085 – 303 6821

Contactformulier

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Gietvloer Garant logo

085 - 303 6821

Gietvloer Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2022 Gietvloer Garant | Algemene voorwaarden