085 30 36 821 info@gietvloergarant.nl

Onze gietvloer is krasbestendig

Duurzaam design
Naadloze vloeren
Voordelige prijsgarantie

Bent u op zoek naar een gietvloer die niet alleen een mooie uitstraling heeft maar ook uiterst krasbestendig is? Dan bent u bij Gietvloer Garant op de juiste plaats. Wij gieten vloeren in de omgeving van Haarlem, bij uw bedrijf of bij u thuis. Onze gietvloeren gaan jarenlang mee en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een gratis offerte aan.

Wat maakt een gietvloer krasbestendig?

Een strakke, gladde vloer is een mooie toevoeging aan verschillende interieurstijlen. Daarnaast laat een strakke gietvloer uw ruimte vaak groter lijken. Daarom zijn gietvloeren geschikt voor kleine appartementen. Bovendien is een gietvloer onderhoudsvriendelijk en krasbestendig. De duurzame gietvloeren zijn gemaakt van ijzersterk materiaal dat jarenlang mooi blijft. Volledig krasbestendig is een gietvloer niet, maar de toplaag van de vloer is flexibel genoeg om de meeste krasvorming op te vangen. U kunt bij ons bijvoorbeeld een PU-gietvloer laten gieten, dat gemaakt wordt van elastisch kunststof.

Pu Gietvloer

Vraag een offerte aan voor onze onderhoudsvriendelijke vloeren

Bekijk de diverse kleuren en afwerkingen van onze vloeren en vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een krasbestendige gietvloer. Heeft u vragen over onze diensten of de mogelijkheden van onze vloeren? Stuur ons uw vraag in een e-mail naar info@gietvloergarant.nl, bereik ons telefonisch via 085 30 36 821 of vul ons contactformulier in.

bezoekadres

Tappersweg 13
2031 ET Haarlem

}

Openingstijden

Wij zijn geopend voor bezoek
ma t/m vr 10.00 – 16.00

085 – 303 6821

Contactformulier

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Gietvloer Garant logo

085 - 303 6821

Gietvloer Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2022 Gietvloer Garant | Algemene voorwaarden