085 30 36 821 info@gietvloergarant.nl

Fermacell platen voor uw vloerverwarming

Duurzaam design
Naadloze vloeren
Voordelige prijsgarantie

De vakmensen van Gietvloer Garant gebruiken Fermacell platen om uw vloerverwarming in te frezen. Deze gipsvezelplaten zijn brandwerend en vochtbestendig. Een vloerverwarming kan en mag niet op elke ondergrond aangelegd worden. Fermacell platen bieden hier de oplossing voor Daarom kunt u bij ons in de buurt van Haarlem uw vloerverwarming laten installeren met deze platen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een gratis offerte aan.

Met Fermacell platen uw vloerverwarming laten aanleggen

Onze gietvloeren zijn perfect te combineren met vloerverwarming. Omdat de buizen vrijwel direct onder het vloeroppervlak liggen, geeft de verwarming uitstekend comfort met lagere energiekosten. Uw vloerverwarming laten frezen in Fermacell platen kent veel voordelen. De bestaande vloer hoeft bijvoorbeeld niet te worden verhoogd om vloerverwarming te installeren. Ook zijn er minder grote aanpassingen nodig, waardoor de verwarming snel geïnstalleerd kan worden en de kosten laag blijven. Zo kunt u snel genieten van een warme gietvloer in uw woonkamer of elders in uw huis of kantoor. Wij kunnen met deze platen vloerverwarming aanleggen in zowel een gietvloer bij nieuwbouw als bij bestaande vloeren.

Pu Gietvloer

Laat uw vloerverwarming installeren door onze experts

Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat onze specialisten uw vloerverwarming snel en eenvoudig installeren met Fermacell platen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming in onze vloeren? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons via 085 30 36 821.

bezoekadres

Tappersweg 13
2031 ET Haarlem

}

Openingstijden

Wij zijn geopend voor bezoek
ma t/m vr 10.00 – 16.00

085 – 303 6821

Contactformulier

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Gietvloer Garant logo

085 - 303 6821

Gietvloer Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2022 Gietvloer Garant | Algemene voorwaarden