Epoxy Coating

Deze vloeren worden voornamelijk gekozen op vloeren van loodsen , garages en diverse bedrijfspanden waar hygiëne van belang is. Deze coating zorgt er onder andere voor dat vloeren eenvoudig schoon te maken zijn. Wanneer u kiest voor een epoxy coating vloer, kiest u voor een nette en betaalbare afwerking van uw vloer.

Wij bieden deze vloeren al aan v.a. €.20,00 per m2 excl.21 % btw

 

gietvloer-garant-epoxy-coating-1

Epoxy coating voor bedrijfsvloeren

 

Epoxy coating: wat is het?

Een coating van epoxy bestaat uit een epoxyhars. Dit is een hars die vrijwel op elke ondergrond hecht, wanneer deze goed schoon en vetvrij is gemaakt. Ook is epoxyhars bestand tegen water en chemicaliën. Bedrijfspanden waar met chemische middelen gewerkt worden, kiezen veelal voor een vloer met epoxy coating.

 

Epoxy coating en hygiëne

Epoxy coating vloeren zijn eenvoudig te dweilen en drogen snel. Om deze reden zijn ze dan ook gemakkelijk schoon te maken. Als er in bedrijfspanden waarde gehecht wordt aan een vloeistofdichte vloer is een epoxy coating vloer een optie. Zo is er vaak bijvoorbeeld bij een magazijn van een groothandel of voor zo’n type vloer.

 

gietvloer-garant-epoxy-coating-2

Geschikt voor o.a. fabrieksvloeren, loodsen en garage.

 

Kleuren epoxy coating vloer

Als u kiest voor epoxy coating, kunt u kiezen uit diverse RAL kleuren. Het is namelijk mogelijk de hars te kleuren met behulp van speciale epoxypigmenten. Deze pigmenten bevorderen tevens ook de UV bestendigheid van de coating.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Epoxy Coating is er in diverse soorten en kwaliteiten. Welke wensen heeft u bijvoorbeeld qua kleur en hoe groot zijn de ruimten die u van een Epoxy Coating wilt voorzien? Door het aanvragen van een Epoxy Coating offerte ontdekt u de prijs die past bij de wensen voor uw vloer.

CONTACT INFO

Gietvloer Garant B.V.

Tappersweg 13, 2031 ET, Haarlem

Tel.  085 30 36 821

info@gietvloergarant.nl
www.gietvloergarant.nl

TOP