085 30 36 821 info@gietvloergarant.nl

Een duurzame gietvloer in de omgeving van Haarlem

Duurzaam design
Naadloze vloeren
Voordelige prijsgarantie

U kunt bij Gietvloer Garant terecht om een duurzame gietvloer te laten storten in de omgeving van Haarlem. Onze vloeren zijn een uitstekende duurzame keuze, omdat onze vloeren jarenlang meegaan. Het materiaal van deze vloeren is ijzersterk en zal niet snel krassen. Bovendien hebben onze vloeren een tijdloze, strakke uitstraling die interieurtrends overstijgt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een gratis offerte aan.

Wij verzorgen uw duurzame gietvloer in de omgeving van Haarlem

Onze krasbestendige gietvloeren blijven jarenlang mooi. Een gietvloer van Gietvloer Garant is dus een duurzame keuze in de omgeving van Haarlem. Bovendien kunt u besparen op uw energierekening door vloerverwarming te installeren in uw vloer. De buizen van de verwarming liggen vrijwel direct onder het oppervlakte, waardoor u geniet van een warme woonkamer met een gietvloer. Omdat de buizen direct onder het oppervlakte liggen, hoeft het water in de buizen minder warm te zijn dan bij een radiator. Hierdoor kunt u fors besparen op uw energierekening. Onze vakmensen verzorgen de installatie van uw verwarming snel en eenvoudig met Fermacell platen. Zo geniet u van comfort met een warme gietvloer in uw appartement of op uw werkplek.

Pu Gietvloer

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor uw duurzame gietvloer in de omgeving van Haarlem. Heeft u vragen over onze gietvloeren? Bereik ons gerust telefonisch via 085 30 36 821 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Onze experts helpen u met plezier en vinden de juiste oplossing voor u.

bezoekadres

Tappersweg 13
2031 ET Haarlem

}

Openingstijden

Wij zijn geopend voor bezoek
ma t/m vr 10.00 – 16.00

085 – 303 6821

Contactformulier

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Gietvloer Garant logo

085 - 303 6821

Gietvloer Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2022 Gietvloer Garant | Algemene voorwaarden