085 30 36 821 info@gietvloergarant.nl

In uw badkamer Beton Ciré aanbrengen

Wilt u in uw badkamer of woonkamer een Beton Ciré vloer aan laten brengen? U bent bij Gietvloer Garant op de juiste plaats. Onze vakmensen zijn experts in het aanbrengen van deze toplaag. Beton Ciré is waterdicht en dus erg geschikt voor natte ruimten zoals douches. De stijlvolle look van deze waterdichte stuc maakt het echter uitermate geschikt voor uw gehele woning, zowel in uw badkamer als in uw woonkamer.

Project Zandvoort
Project Zandvoort

Wat is Beton Ciré en wat maakt het zo geschikt voor uw badkamer?

Waar Tadelakt uit Marokko afkomstig is, is Beton Ciré afkomstig uit Frankrijk. De letterlijke vertaling van Beton Ciré is gewreven beton. Betonlook is niet meer weg te denken uit ons interieur. Het is stoer, puur natuur en geeft een geweldige sfeer in uw woning, bijvoorbeeld in uw woonkamer. Beton Ciré is een waterdichte type betonstuc, welke naadloos wordt aangebracht op de wand of vloer van uw badkamer, woonkamer of andere ruimte. Beton Ciré wordt met de hand aangebracht. De hand van de verwerker is dan ook zichtbaar in de structuur van het beton. Beton Ciré is zeer geschikt als wandafwerking in uw badkamer, toilet of keuken. We kunnen ook meubels voorzien van Beton Ciré, zodat de gehele badkamer een dezelfde uitstraling krijgt. Gietvloer Garant biedt Beton Ciré vloeren, voor badkamers, de keuken of de woonkamer. De volgende eigenschappen maken Beton Ciré een uniek product:

  • Duurzaam;
  • Slijtvast;
  • Waterdicht;
  • Naadloos;
  • Hygiënisch;
  • Schimmelwerend;

Beton Ciré aanbrengen in uw badkamer

Met Beton Ciré wanden geeft u uw badkamer een unieke en natuurlijke uitstraling. Tegenwoordig willen steeds meer mensen hun badkamer zelf ontwerpen. Wij denken graag met u mee over het ontwerp en kunnen zelfs voor de complete uitvoering zorgen. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een gietvloer in uw nieuwbouwwoning. Een Beton Ciré wand of vloer in uw badkamer of woonkamer staat voor design en duurzaamheid. Beton Ciré is waterdicht en kan dus aangebracht worden in uw douche. De unieke samenstelling van deze Beton Ciré  bestaat uit geheel natuurlijke en organische materialen. Dit zorgt ervoor dat er geen schimmels ontstaan. Bent u op zoek naar een gietvloer voor uw badkamer? U kunt bij ons waterdicht beton laten storten.

Gietvloer Garant Haarlem
Gietvloer Garant Haarlem
Gietvloer Garant Haarlem

Wat zijn de mogelijkheden van Beton Ciré?

Beton Ciré is een sterke, slijtvaste betonstuc die tevens krasbestendig en waterdicht is. Dit maakt Beton Ciré uiterst geschikt voor gebruik op uw vloer of wanden in uw badkamer of woonkamer. Dankzij de speciale coating is Beton Ciré zelfs geschikt als keukenvloer of aanrechtblad. De prijzen van Beton Ciré kunnen verschillen. De prijs wordt bepaald op basis van de huidige ondergrond en het te bedekken oppervlakte. Daarnaast houden we rekeningen met de complexiteit van de oppervlakte, zoals de grootte van uw wanden en of er veel kleine stukjes en nissen zijn.

beton cire
beton cire
beton cire

Hoeveel kost Beton Ciré ?

Wat zijn de prijzen van Beton Ciré
De prijzen van Beton Ciré kunnen verschillen van €.125 per m2 tot wel €.200,00 per m2
De prijs wordt bepaalt door de ondergrond en het oppervlakte van de wand en of vloer.

Hoe gecompliceerd is de badkamer, hebben we grote wanden of veel kleine stukjes, zoals nissen waar handdoeken en of shampoo geplaatst kunnen worden.

Kun je met Beton Ciré over tegels ?

Nee dat kan niet direct over de tegels, er zal eerst een stukadoor moeten komen om de tegels te voorzien van een gladde pleisterlaag op cementbasis. Deze werkzaamheden zijn vaak te doen in 1 dag met 1 of 2 stukadoors. Hierna zullen de wanden een paar dagen moeten drogen waarna we kunnen starten met het aanbrengen van de Beton Cire en of waterdichte stuc van Base Beton. Het aanbrengen van de Betonstuc is een intensieve klus en neemt ca. 4-5 dagen in beslag om de gehele badkamer en of een keuken vloer te realiseren.

beton cire
beton cire

Kleuren

De populairste kleuren in Beton Ciré zijn lichte tinten zoals kleur Sneeuw en kleur Sahara.

Voor de vloeren adviseren wij vaak een kleur die minder besmettelijk is zoals kleur Schelp of kleur Lever. Onze Beton Ciré zijn leverbaar is 76 standaard kleuren. 

Kleurencollectie Beton Ciré :

Berber
Rauw Red
Putty
Pitch Black
Persian
Pebble
Past Yellow
Olive
Oat
Mud
Mouse
Moss
Mocca
Mey Red
Mauwe
Loam
Lin
Lice Taupe
Lava
Knosse
Indian
Ice
Hippo
Grizzle
Grime
Grain
Gentle
Flake
Elephant
Dutch Grey
Dust
Duhe
Deep
Deep Brown
Dawn
Daw
Cord
Clay
Choco
Caramel
Canvas
Buff
Brownie
Brown
Blush
Blossom
Berry
Ash
Artichok
Wolf
Wheat
Whale
Truffel
Tierra
Tender
Stone
Steel Black
Smoke
Sisal
Sinc
Scage
Savanne
Rose White
Rose Red
Rose Red

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Vraag een offerte aan voor uw waterdichte Beton Ciré wand of vloer in uw badkamer of woonkamer. Beton Ciré vloeren zijn er in diverse soorten en kwaliteiten. Welke wensen heeft u bijvoorbeeld qua kleur en hoe groot zijn de ruimten die u van een Beton Ciré wilt voorzien? Laat het ons gerust weten zodat we met u mee kunnen denken. Bereik ons telefonisch via 085 30 36 821 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Vloerverwarming Comleet

Vloerverwarming & Gietvloer in 1

Vloerverwarming Garant het juiste bedrijf voor u vloerverwarming. Door de ruime keuze in ons assortiment zijn wij een van grootste aanbieders in diverse soorten vloerverwarming.

Voordeel bij ons is dat wij de vloerverwarming compleet kunnen aanbieden met een zand cement dekvloer en of anhydrietvloer of een Fermacell vloer.

U ontvangt bij ons het beste advies voor uw woning en wij helpen u graag met vragen over het juiste vloerverwarmingssysteem.

vloerverwarming
Gietvloer Garant logo
PU Gietvloer
Vloerverwarming Garant logo

Bekijk de website van Vloerverwarming Garant voor meer mogelijkheden

Gietvloer Garant, dé specialist in onderstaande diensten:

PU Gietvloer

PU Gietvloeren

basebeton

Basebeton

cementgebonden gietvloer

Cementgebonden Gietvloeren

beton cire

Beton Cire

kantoorvloeren

Kantoorvloeren

Vloer coating

Vloer Coating

vloerverwarming

Vloerverwarming

vloerverwarming compleet

Vloerverwarming Compleet

vloerverwarming compleet

PVC Vloeren

Offerte voor uw vloer aanvragen?

Of heeft u een vraag?

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Gietvloer Garant logo

085 – 303 6821

Gietvloer Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 – 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2022 Gietvloer Garant | Algemene voorwaarden