085 30 36 821 info@gietvloergarant.nl

Basebeton gietvloeren

Basebeton is een materiaal dat speciaal is ontwikkeld voor de gietvloeren van Gietvloer Garant. Wij leggen deze vloeren aan in de omgeving van Haarlem. Onze vloeren zijn ijzersterk zodat u nog jarenlang plezier heeft van hun moderne uitstraling. Bovendien zijn deze vloeren waterdicht, wat ze uitermate geschikt maakt voor uw badkamer.

Wat is basebeton en hoe gebruiken we het voor onze gietvloeren?

Basebeton heeft een stoere beton uitstraling en is opgebouwd uit puur natuurlijke materialen. Wij leveren en maken luxe gietvloeren en wanden van Basebeton, ook wel Woonbeton genoemd. Basebeton hecht op vrijwel iedere ondergrond. Het is uitermate geschikt voor gietvloeren en wanden in uw woonkamer, keuken of badkamer en kan ook gebruikt worden voor openhaarden. Het is zelfs mogelijk om het in uw douche te verwerken. De volgende eigenschappen maken van Basebeton een uniek product:

  • Slijtvast;
  • Watervast;
  • Naadloos;
  • Hygiënisch.

Basebeton is watervast

Door de unieke samenstelling en afwerking is Basebeton zeer sterk en bovendien watervast. Dankzij deze combinatie zijn er vele mogelijkheden en wordt Basebeton steeds vaker toegepast bij wanden en gietvloeren in keukens en badkamers. Voor een elegante uitstraling kunt u uw gietvloeren en wanden van Basebeton ook afwerken met een stuclaag van Beton Ciré in uw badkamer. Raadzaam is om te vermijden dat er plekken ontstaan waar langere tijd water op blijft staan. Water, in combinatie met zeephoudende producten, kan na langere tijd ingewerkt te hebben de bescherming laag aantasten.

Project appartement Alkmaar
Project appartement Alkmaar
Basebeton vloer keuken

Dit materiaal is erg slijtvast

Basebeton is een sterk en slijtvast cementgebonden product dat erg geschikt is voor gietvloeren en wanden. Het is bovendien krasbestendig en water- en vuilwerend. Met een speciale coating kunt u Basebeton zelfs gebruiken als aanrechtblad. Deze coating zorgt ervoor dat het materiaal tot wel zestien uur beschermd is tegen onder anderen aceton, koffie en wijn.

U houdt uw gietvloeren van Basebeton makkelijk schoon

Bent u op zoek naar naadloos beton dat u eenvoudig schoon te houden is? Gietvloeren en wanden van Basebeton hebben, in tegenstelling tot tegels, geen voegen. In de douche is dit een enorm pluspunt. Er zijn namelijk geen voegen die vochtig blijven en daardoor gevoelig zijn voor schimmels. Bovendien kunnen schimmels en bacteriën moeilijk hechten aan het oppervlakte van dit alkalische materiaal. Het materiaal is van zichzelf schimmelwerend en bacteriën zullen zich hier niet thuis voelen. Bovendien wordt er een extra coating aangebracht voor nog meer hygiëne. Dit maakt Basebeton een uiterst hygiënische afwerking voor uw badkamer. Een bijkomend voordeel is dat u geen last meer heeft van schadelijke restproducten van de gebruikelijke schoonmaakproducten.

Basebeton vloer woonkamer
Basebeton vloer

Naadloos

Basebeton is watervast, slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen. In de douche is dit een enorm pluspunt. Er zijn namelijk geen voegen die vochtig blijven en gevoelig zijn voor schimmels. De muren zijn makkelijk schoon te houden waardoor schimmel geen kans krijgt.

Hygiënisch

Bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op het oppervlakte van Basebeton. Het is namelijk een alkalische vloer- en wandafwerking.

Dat houdt in dat het van zichzelf al schimmelwerend is en bacteriën zullen zich hier niet thuis voelen. Buiten dit wordt er nog een extra coating aangebracht. Dit maakt Leef-Beton een uiterst hygiënische afwerking voor uw badkamer. Een bijkomend voordeel is dat u geen last meer heeft van schadelijke restproducten van de gebruikelijke schoonmaakproducten.

Basebeton vloer keuken
Basebeton vloer Vloerverwarming
Basebeton vloer Vloerverwarming

Dit materiaal is beschikbaar in verschillende kleuren

Voor uw gietvloeren en wanden kunt u bij Gietvloer Garant kiezen uit 64 zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren. U vindt bij ons diverse grijs- en aardetinten. Kies bijvoorbeeld een beige gietvloer voor een natuurlijke uitstraling. Deze kleuren zijn indicatief en kunnen afwijken. Zit uw gewenste kleur hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Rock
Rauw Red
Putty
Pitch Black
Persian
Pebble
Past Yellow
Olive
Oat
Mud
Mouse
Moss
Mocca
Mey Red
Mauwe
Loam
Lin
Lice Taupe
Lava
Knosse
Indian
Ice
Hippo
Grizzle
Grime
Grain
Gentle
Flake
Elephant
Dutch Grey
Dust
Duhe
Deep
Deep Brown
Dawn
Daw
Cord
Clay
Choco
Caramel
Canvas
Buff
Brownie
Brown
Blush
Blossom
Berry
Ash
Artichok
Wolf
Wheat
Whale
Truffel
Tierra
Tender
Stone
Steel Black
Smoke
Sisal
Sinc
Scage
Savanne
Rose White
Rose Red

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Ontdek de diverse soorten en kwaliteiten van Basebeton gietvloeren bij Gietvloer Garant. Welke wensen heeft u bijvoorbeeld qua kleur en hoe groot zijn de ruimten die u van een Basebeton wilt voorzien? Vraag een offerte aan en ontdek wat uw gewenste vloer kost. Heeft u vragen over ons aanbod? Bereik ons telefonisch via 085 30 36 821 of vul ons contactformulier in.

Vloerverwarming Comleet

Vloerverwarming & Gietvloer in 1

Vloerverwarming Garant het juiste bedrijf voor u vloerverwarming. Door de ruime keuze in ons assortiment zijn wij een van grootste aanbieders in diverse soorten vloerverwarming.

Voordeel bij ons is dat wij de vloerverwarming compleet kunnen aanbieden met een zand cement dekvloer en of anhydrietvloer of een Fermacell vloer.

U ontvangt bij ons het beste advies voor uw woning en wij helpen u graag met vragen over het juiste vloerverwarmingssysteem.

vloerverwarming
Gietvloer Garant logo
PU Gietvloer
Vloerverwarming Garant logo

Bekijk de website van Vloerverwarming Garant voor meer mogelijkheden

Gietvloer Garant, dé specialist in onderstaande diensten:

PU Gietvloer

PU Gietvloeren

basebeton

Basebeton

cementgebonden gietvloer

Cementgebonden Gietvloeren

beton cire

Beton Cire

kantoorvloeren

Kantoorvloeren

Vloer coating

Vloer Coating

vloerverwarming

Vloerverwarming

vloerverwarming compleet

Vloerverwarming Compleet

vloerverwarming compleet

PVC Vloeren

Offerte voor uw vloer aanvragen?

Of heeft u een vraag?

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Gietvloer Garant logo

085 – 303 6821

Gietvloer Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 – 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2022 Gietvloer Garant | Algemene voorwaarden