Garant Basebeton vloeren

Wat is Basebeton ?

Basebeton heeft een stoere beton uitstraling en is opgebouwd uit puur natuurlijke materialen speciaal ontwikkelt voor Gietvloer Garant.

Wij leveren en maken luxe vloeren en wanden van Basebeton ook wel Woonbeton genoemd.

Basebeton hecht op vrijwel iedere ondergrond. Het is uitermate geschikt voor vloeren en wanden in woonkamer en keuken, badkamers en openhaarden. Het is zelfs mogelijk om het in de douche te verwerken.

De volgende eigenschappen maken van Basebeton een uniek product:

  • Slijtvast
  • Watervast
  • Naadloos
  • Hygiënisch

 

Watervast

Door de unieke samenstelling en afwerking is het zeer sterk en bovendien watervast. Dankzij deze combinatie zijn er vele mogelijkheden en wordt Basebeton ofwel woonbeton steeds vaker toegepast in badkamers en keukens. Raadzaam is om te vermijden dat er plekken ontstaan waar langere tijd water op blijft staan. Water, in combinatie met zeephoudende producten, kan na langere tijd ingewerkt te hebben de bescherming laag aantasten. 

Slijtvast

Basebeton is een sterke, slijtvaste cementgebonden product, krasbestendig en water- en vuilweren.

Dankzij de een speciale coating is Basebeton zelfs geschikt in de keuken als aanrechtblad. Deze coating zorgt er voor dat Basebeton tot wel 16 uur lang beschermd is tegen o.a. aceton, thee, koffie en wijn.

Naadloos

Basebeton is watervast, slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen. In de douche is dit een enorm pluspunt. Er zijn namelijk geen voegen die vochtig blijven en gevoelig zijn voor schimmels. De muren zijn makkelijk schoon te houden waardoor schimmel geen kans krijgt. 

 

Hygiënisch

Bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op het oppervlakte van Basebeton. Het is namelijk een alkalische vloer- en wandafwerking.

Dat houdt in dat het van zichzelf al schimmelwerend is en bacteriën zullen zich hier niet thuis voelen. Buiten dit wordt er nog een extra coating aangebracht. Dit maakt Basebeton een uiterst hygiënische afwerking voor uw badkamer. Een bijkomend voordeel is dat u geen last meer heeft van schadelijke restproducten van de gebruikelijke schoonmaakproducten.

Kleuren

Garant Basebeton is beschikbaar in 64 zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren, bestaande uit diverse grijs- en aardetinten. Deze kleuren zijn indicatief en kunnen afwijken.

Zit de gewenste kleur hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Garant Basebeton zijn er in diverse soorten en kwaliteiten. Welke wensen heeft u bijvoorbeeld qua kleur en hoe groot zijn de ruimten die u van een Basebeton wilt voorzien? Door het aanvragen van een Basebeton offerte ontdekt u de prijs die past bij de wensen voor uw vloer.

CONTACT INFO

Gietvloer Garant B.V.

Tappersweg 13, 2031 ET, Haarlem

 

Tel.  085 30 36 821

 

info@gietvloergarant.nl
www.gietvloergarant.nl

TOP